AJANKOHTAISTA

 

 ❤❤ PYHIMMÄN KOSKETUS 10 VUOTTA 3.11.2019 ❤❤

Seuraavat YHTEISKAUKOPARANTAMISEN ajankohdat ovat tiistaina 5.11. klo 10.00 ja torstaina 7.11. klo 18.00. Yhden yhteiskaukoparantamiskerran hinta on 20 euroa. Jos haluat mukaan, ilmoittaudu minulle joko sähköpostilla kirsi@pyhimmankosketus.fi tai tekstiviestillä numeroon 040 8611324.

Yhteiskaukoparantaminen kestää noin 50 minuuttia ja olisi hyvä, jos voisit sen ajan lepäillä mukavasti. Minä toimin parantavan voiman kanavana ja se ohjataan Sinulle Korkeimman tahdon mukaan. 

Viikolla 46 yhteiskaukoparantamispäivä on torstai 14.11. klo 18.00.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Oma yksityinen kaukoparantaminen kestää noin 50 minuuttia ja sen hinta on 40 euroa (sis. alv 24%). Hoidon ajan voi olla mukavasti vaikka päiväunilla.

Puhelimitse tehtävän parantamisen hinta on 1 euro / minuutti (sis. alv 24%). Hoidon ajan puhumme puhelimessa ja keskustelemme energioissasi esiin nousevista asioista.

Ajanvaraus osoitteesta kirsi@pyhimmankosketus.fi tai numerosta 040 8611324

 

-------------------------------------------------------------------------------------

 

Näillä näkymin olen ottamassa myyntiin Anne Hietasen Kehosi kielii -kirjoja. Tuo kirja kertoo aivan ihastuttavalla huumorilla ja lämmöllä siitä, miten me ihmiset reagoimme kehollamme erilaisiin asioihin. Oivallinen joululahja joko itselle tai hänelle, jonka päätä pakottaa tai iskias vaivaa. Suosittelen lämpimästi! Löydät kirjan sivuilta aivan varmasti monta tuttua ihmistä ja voit löytyä sieltä myös itse... Laitan tänne lisätietoja heti, kun kirjat ovat valmiina postitettaviksi! 

 

❤❤ Onnellisen päivän halaukset Sinulle Kirsiltä ❤❤