AJANKOHTAISTA

Nyt niitä ihanuuksia on saatavana! Olen toisinaan lukenut lähetyksissä Anne Hietasen KEHOSI KIELII -kirjaa. Kirjassa lähestytään hyvin lämpimästi, selkeästi ja huumorintajuisesti sitä, miten keho kielii meille, kun vain pysähdymme kuuntelemaan. Kirjasta löydät vastauksen esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin: Mistä kielii oikean puolen iskias? Entä keuhkoputken tulehdus? Missä kipuilevat rahahuolet? Minkälaisia käsiä ovat maakäsi, tulikäsi, vesikäsi ja ilmakäsi? 

KEHOSI KIELII -kirjan hinta on 15 e (sis. alv 10%). Lähetykseen lisätään postituskulut 3.00 e eli hinnaksi tulee yhteensä 18.00 euroa. Jos haluat tilata kirjan itsellesi tai vaikka lahjaksi Hänelle, ota minuun yhteyttä.

 

-----------------------------------------

 

Seuraava YHTEISKAUKOPARANTAMISEN ajankohta on keskiviikkona 29.1. klo 18.00. Yhteiskaukoparantamisen hinta on 20 euroa. Jos haluat mukaan, ilmoittaudu minulle joko sähköpostilla kirsi@pyhimmankosketus.fi tai tekstiviestillä numeroon 040 8611324.

Yhteiskaukoparantaminen kestää noin 50 minuuttia ja olisi hyvä, jos voisit sen ajan lepäillä mukavasti. Minä toimin parantavan voiman kanavana ja se ohjataan Sinulle Korkeimman tahdon mukaan. 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Oma yksityinen kaukoparantaminen kestää noin 50 minuuttia ja sen hinta on 40 euroa (sis. alv 24%). Hoidon ajan voi olla mukavasti vaikka päiväunilla.

Puhelimitse tehtävän parantamisen hinta on 1 euro / minuutti (sis. alv 24%). Hoidon ajan puhumme puhelimessa ja keskustelemme energioissasi esiin nousevista asioista.

Ajanvaraus osoitteesta kirsi@pyhimmankosketus.fi tai numerosta 040 8611324

 

-------------------------------------------------------------------------------------

Rullaa tekstiä vielä alaspäin.... 

 

 

 

 

 

 

 

 

HUOMIO PIRKANMAA JA JUURI SINÄ, JOKA KAIPAAT HEMMOTTELUHETKEÄ KESKEN ARJEN KIIREIDEN

Oletko väsynyt talven loputtomaan harmauteen ja haluaisit varata itsellesi ajan hemmotteluhoitoon? Täyttääkö Rakkaimpasi vuosia tai haluaisitko muistaa rakasta läheistäsi ihan vain siksi, että hän on Sinulle tärkeä?

Hyvinvointiterapeutti Heidi Kerkkonen auttaa Sinua mielellään. Hän voi tehdä Sinulle esimerkiksi rentouttavan kuumakivihieronnan, vyöhykehieronnan tai vaikkapa aivan ihanan intialaisen päähieronnan. Hän voi myös auttaa Sinua valitsemaan sopivan hyvinvointilahjan tai räätälöi erilaisten hoitojen yhdistelmän toiveittesi mukaan.

Heidi tekee myös korttitulkintaa (Psychic tarot, enkelikortit, Viestejä Valonauttajilta -kortit) ja välittää kaukoparannusta.

Heidin tavoitat numerosta 045 1976 009 ja vastaanotto on osoitteessa Pirkkalaistie 1, Nokia.